Program cinema 3D/2D Călărași în perioada 01 februarie– 01 martie 2018 |

Program cinema 3D/2D Călărași în perioada 01 februarie– 01 martie 2018

02 – 04 februarie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă: ora 10.30 și 12.30

09 – 11 februarie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă: ora 10.30 și 12.30

Primul Crăciun– 2D

 • Regia: Timothy Reckart
 • Cu: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth
 • Gen film: Animaţie( varianta dublată )
 • Durata: 86 minute

·         Rating: AG

·         Premiera în România: 02.02.2018

Măgarul Bo, mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa de la moara din sat. Își găsește curajul de a se elibera și pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.

 

02 – 08 februarie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Cei 12 invincibili – 2D

·         Regia: Nicolai Fuglsig

·         Cu: Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky

·         Gen film: Acţiune, Dramă, Istoric, Război

·         Durata: 130 minute

·         PremieraînRomânia: 02.02.2018

12 Strong urmărește povestea primei echipe desfășurate în Afganistan după atacul asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii. Dupăce reușesc să intre în secret în țară, ei trebuie să-și persecute vrăjmașii de pe pământurile muntoase și să ajute luptătorii afgani să obțină control asupra orașului Mazar-i-Sharif. Curând, aceștia sunt depășiți numeric și implicați într-o situație periculoasă care le amenință viața. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează la maxim limitele și le solicit cele mai bune strategii de luptă. Oare cât de dramatic va fi lecția supraviețuirii?

 

05 februarie

Ora: 20:00

120 bătăi pe minut

·         Regia: Robin Campillo

·         Cu: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel, Antoine Reinartz

·         Gen film: Dramă

·         Durata: 140 minute

Plasat la începutul anilor 1990, an în care SIDA deja face victime de zece ani, militanții de la Act Up Paris își multiplică acțiunile de luptă contra indiferenței generale.

 

09 – 15 februarie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Cincizeci de umbre descătușate – 2D

·         Regia: James Foley

·         Cu: Dakota JohnsonJamie Dornan

·         Gen film: Dramă

·         Rating: N15

·         Durata: 101 minute

·         Premiera în România: 09.02.2018

A treia parte a seriei “Fifty Shades“  începe cu nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunțe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naște o serie de conflicte între cei doi.

In această parte a poveștii reapare și Jack Hyde, însetat după răzbunare, căutând să îl rănească pe Christian prin orice mijloc posibil, atentând chiar la viața Annei și a surorii lui Christian, Mia. O vom putea revedea și pe Elena Lincoln, interpretata de nimeni alta decât Kim Basinger, în ultima sa încercare de a-l seduce pe Christian în cel mai vulnerabil moment al său, când acesta are îndoieli cu privire la sentimentele față de soția sa.

 

16 – 18 februarie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă: ora 10.30 și 12.30

23 – 25 februarie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă: ora 10.30 și 12.30

Early Man – 2D

·         Regia: Nick Park

·         Cu: Tom HiddlestonEddie RedmayneMaisie WilliamsMiriam MargolyesRichard Ayoade,Timothy Spall

·         Gen film: Animație ( varianta dublată )

·         Rating: AG

·         Durata: 89 minute

·         PremieraînRomânia:16.02.2018

Plasat la începuturile civilizaţiei, când creature preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, “Early Man” spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

 

19 / 26 februarie– Ziua filmului românesc

Ora: 20:00

Strigă-mă pe numele tău

·         Rating: N15

 • Durata: 130 minute
 • Premiera in Romania:02.2018

Elio, un adolescent din anii ’80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

 

16 – 22 februarie

Ora: 17.00

Pentru toţi banii din lume – 2D

 • Regia: Ridley Scott
 • Cu: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer
 • Gen film: Crimă, Dramă, Mister, Thriller
 • Durata: 132 minute
 • Premiera in Romania: 02.02.2018

Răpirea adolescentului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer) are un efect devastator asupra mamei sale, Gail. Pentru a-și recupera fiul, aceasta are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase, omul de încredere al bătrânului Getty. O cursă peviață şi pe moarte “Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

16 – 22 februarie

Ora: 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Winchester – 2D

·         Regia: Michael SpierigPeter Spierig

·         Cu: Helen MirrenSarah SnookJason Clarke

·         Durata: 90 minute

·         Premiera în România: 16.02.2018

Inspirat din evenimente adevărate, filmul urmărește povestea lui Sarah Winchester, o femeie care după moartea bruscă a soțului și copilului ei, devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California, după consilierea cu un medium. Construită într-o continuă manie de douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, timp de zeci de ani, casa are șapte etaje înălțime și conține sute de încăperi. Pentru cei din afară, arată ca un monument monstrous pentru nebunia unei femei tulburate. Dar Sarah nu construiește pentru ea însăși, pentru nepoata ei sau pentru strălucitul Doctor Eric Price pe care l-a invitat la casă. Ea construiește o închisoare, un azil pentru sute de fantome răzbunătoare, iar cele mai înspăimântătoare dintre ele au o veche problemă cu Winchesterii.

 

23 februarie – 01 martie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

The Shape of Water – 2D

 • Regia: Guillermo del Toro
 • Cu: Michael Shannon, Sally Hawkins, Octavia Spencer
 • Gen film: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror, Romantic, Dragoste
 • Durata: 119 minute
 • Premiera in Romania: 23.02.2018

The Shape of Water (2017) este o poveste situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963.

Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

Într-un rezervor de apă, trăiește o ființă misterioasă, unică: o anomalie naturală, un bărbat amfibie, care trăiește închis și este victim mai multor experimente. Treptat, Elisa începe să simtă simpatie pentru această ființă stranie, iar între cei doi se stabilește o legătură puternică.

Dincolo de cuvinte, ea simte că el este singurul care o vede așa cum este ea, și se hotărește să-l elibereze. Dar, lumea reală nu este un loc sigur pentru un om cu aceste caracteristici. Oare care va fi deznodământul?

 

Informaţii:

Sala  CINEMA 3D/ 2D, B- dul 1 Mai, nr. 5A- Parcul central

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D): 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări, biletele putând fi cumpărate, de la casieria cinematografului, cu o săptămână înainte de data spectacolului.

– tel: 0242-312.800

– site:  www.culturalcl.ro

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.