„Urzeala tronurilor” la final. Mesaje emoţionante de adio

Actorii Emilia Clarke, Sophie Turner şi Jacob Anderson au transmis mesaje emoţionante de adio, la finalul serialului „Urzeala tronurilor”. După ce a interpretat personajul Daenerys Targaryen aproape un deceniu, Emilia Clarke a scris, duminică seară, înaintea difuzării ultimului episod al serialului, un mesaj emoţionant.

„Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany”, a scris ea pe Instagram. „Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult”.

Înainte de a juca acest rol, Clarke – acum în vârstă de 32 de ani – a avut apariţii scurte în seriale şi filme de televiziune.

„Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date”.

Regina Daenarys a fost o preferată a fanilor serialului pe parcursul întregului serial. Clarke a mulţumit fanilor pentru că au sprijinit-o. Ultimul episod din „Urzeala tronurilor” a fost difuzat ieri şi a zdrobit inimile a milioane de fani, mai ales pentru finalul neaşteptat. Daenarys este ucisă de Jon Snow, care pune datoria mai presus de dragoste. Dragonul topeşte Tronul de fier, iar Jon Snow este trimis la „Rondul de noapte“.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *