Maisie Williams spune că rolul din „Game of Thrones” i-a afectat sănătatea mintală

Actriţa britanică Maisie Williams spune că rolul din serialul „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones“, Arya Stark, pe care l-a interpretat pe parcursul adolescenţei, i-a afectat sănătatea mintală şi respectul de sine, potrivit CNN.

Într-un interviu pentru podcast-ul „Happy Place“, Williams a vorbit despre provocările vieţii de adolescent celebru. Maisie Williams avea 13 ani când a început să joace în celebrul serial şi o bună perioadă a fost tristă, după ce s-a simţit copleşită de criticile primite pe reţelele de socializare online. Deşi a încercat să depăşească aceste critici, Williams, în vârstă de 22 de ani, încă se mai gândeşte la comentariile care au rănit-o.


„Încă zac în pat, la ora 11.00 noaptea, spunându-mi lucrurile pe care le urăsc la mine“, a povestit Williams, adăugând că este foarte dificil să se lupte cu această atitudine, să nu se simtă tristă şi învinsă. La finalul serialului, Williams spune că abia aşteaptă să se estompeze faima de care se bucură în prezent producţia HBO, pentru a experimenta „o viaţă normală“. 


Episodul final al serialului „Game of Thrones“ a fost difuzat de HBO azi în zori, ora României, şi va fi realuat în această seară. Încă de la lansare, în 2011, a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *