Tina Turner luptă cu cancerul

Tina Turner luptă cu cancerul
Tina Turner luptă cu cancerul

Tina Turner dezvăluie în autobiografia „My Love Story”, care urmează să fie lansată pe 15 octombrie, că a fost diagnosticată cu cancer, iar pentru că a renunţat la tratamentul tradiţional în favoarea unuia homeopatic, starea ei s-a înrăutăţit, fiind nevoită să facă un transplant de rinichi, pe care i l-a oferit soţul ei.

În 1985, după aproape un deceniu de cînd îl părăsise pe Ike Turner, l-a întîlnit pe Erwin Bach. Cu 16 ani mai tînăr decît ea, cei doi s-au simţit imediat atraşi unul de celălalt. Deşi ea a refuzat prima propunere, s-au căsătorit în 2013, după o relaţie de mai mult de 26 de ani. În 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Din cauza efectelor secundare date de tratamentul tradiţional, Tina Turner a ales remediile homeopatice. Acest lucru a dus la înrăutăţirea stării sale, iar la scurt timp rinichii au cedat aproape complet.

„Consecinţa ignoranţei mele a ajuns să provoace o problemă de viaţă şi de moarte”. Erwin, care a ignorat mereu zvonurile şi comentariile răutăcioase făcute la adresa relaţiei lor, s-a oferit să îi doneze un rinichi.

Operaţia a avut loc în 2017 şi a fost în mare parte un succes, deşi corpul ei încearcă să respingă noul organ. Simptomele – precum ameţeală, neatenţie, nelinişte – reprezintă provocări, dar, cu Bach alături, Tina Turner continuă să persevereze.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *