Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Tina Turner luptă cu cancerul

 • Tina Turner luptă cu cancerul

  Tina Turner luptă cu cancerul

  Tina Turner dezvăluie în autobiografia „My Love Story”, care urmează să fie lansată pe 15 octombrie, că a fost diagnosticată cu cancer, iar pentru că a renunţat la tratamentul tradiţional în favoarea unuia homeopatic, starea ei s-a înrăutăţit, fiind nevoită să facă un transplant de rinichi, pe care i l-a oferit soţul ei.

  În 1985, după aproape un deceniu de cînd îl părăsise pe Ike Turner, l-a întîlnit pe Erwin Bach. Cu 16 ani mai tînăr decît ea, cei doi s-au simţit imediat atraşi unul de celălalt. Deşi ea a refuzat prima propunere, s-au căsătorit în 2013, după o relaţie de mai mult de 26 de ani. În 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Din cauza efectelor secundare date de tratamentul tradiţional, Tina Turner a ales remediile homeopatice. Acest lucru a dus la înrăutăţirea stării sale, iar la scurt timp rinichii au cedat aproape complet.

  „Consecinţa ignoranţei mele a ajuns să provoace o problemă de viaţă şi de moarte”. Erwin, care a ignorat mereu zvonurile şi comentariile răutăcioase făcute la adresa relaţiei lor, s-a oferit să îi doneze un rinichi.

  Operaţia a avut loc în 2017 şi a fost în mare parte un succes, deşi corpul ei încearcă să respingă noul organ. Simptomele – precum ameţeală, neatenţie, nelinişte – reprezintă provocări, dar, cu Bach alături, Tina Turner continuă să persevereze.

  Post Tagged with , ,

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *