Tina Turner la 80 de ani. Mesajul divei după ce a învins cancerul, un AVC şi insuficienţa renală

Tina Turner a împlinit 80 de ani. “Cum credeam că o să fiu la vârsta asta? Nu aşa!” Mesajul divei după ce a învins cancerul, un AVC şi insuficienţa renală

Tina a declarat ieri, pe Twitter, că se simte recunoscătoare că este sănătoasă, după ce a învins mai multe boli crunte – de la cancerul intestinal, un accident vascular cerebral şi a făcut un transplant de rinichi.

“Da, am 80 de ani! Cum mă gândeam eu că o să fiu la 80 de ani? Nu aşa. Adică cum nu aşa? Păi, arăt bine, mă simt grozav, am trecut prin nişte boli grave, pe care le-am învins. Aşa că simt că mi s-a acordat o a doua şansă în viaţă. Sunt fericită că sunt o femeie de 80 de ani!”, a scris legendara cântăreaţă pe social media, în cursul zilei de ieri, când a împlinit respectabila vârstă.

Tina a suferit un accident vascular cerebral în 2013, după care, în 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal, după cum a recunoscut în autobiografia sa, My Love Story. Însă încercările grele prin care a trecut starul nu s-au oprit aici! Diva a intrat ulterior în insuficienţă renală, care, de asemenea, i-a pus în pericol viaţa.

Turner a fost nevoită să apeleze la numeroase intervenţii chirurgicale, pentru a se însănătoşi. În 2016 şi 2017, şi-a înlăturat celulele canceroase din colon şi, respectiv, a făcut transplant de rinichi. Donatorul rinichiului a fost chiar soţul ei, Erwin Bach, care s-a întâmplat să fie compatibil cu ea şi din acest punct de vedere.

“Ştiu că aventura mea medicală nici vorbă să se fi încheiat!”, a declarat Tina în memoriile sale. “Dar sunt încă aici, suntem cu toţii încă aici. Acum pot privi înapoi şi înţelege de ce a fost karma mea aşa cum a fost. Binele a răpus răul. Bucuria a învins tristeţea. Şi nu am fost niciodată aşa de fericită cum sunt astăzi!”

Celebrităţile au reacţionat ieri, pe 26 noiembrie, la minunata aniversare şi i-au urat divei supreme “La mulţi ani!” pe social media. “Tina este incredibilă! La mulţi ani, Tina Turner! Pace şi dragoste!”, i-a urat Ringo Starr.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *