Christina Aguilera s-a îngrăşat și are noi probleme personale?

În adolescenţă, era slabă ca un băţ şi aveai tendinţa să-i faci cinste c-o prăjitură. Astăzi, artista poate fi cu uşurinţă imaginea dietei yo-yo, după ce tot trece de la suplu la supraponderal rapid. Are 38, merge pe 39 şi a născut de două ori. E de-nţeles că o femeie în situaţia aceasta, fie ea şi supervedetă, nu mai poate arăta ca trasă prin inel. Însă cele mai recente fotografii cu Christina din timpul unui concert susţinut în Dublin vorbesc despre o neglijenţă îngrijorătoare sau, cine ştie, despre eventuale probleme de culise.

Apropiaţii ei susţin că varianta adevărată o reprezintă problemele de culise . Talentata cântăreaţă trece printr-o perioadă foarte dureroasă, aceasta find măcinată de probleme cu banii, vânzări proaste ale ultimului ei album şi review-uri negative ale show-urilor sale din Las Vegas. Dar cele mai neplăcute sunt probleme ei din cuplu. Se zvoneşte că relaţia ei cu Matthew Rutler (34), logodnicul şi tatăl fetiţei sale mai mici, Summer Rain (5), ar fi pe punctul de a se termina.

Cum nimic nu pare să meargă aşa cum trebuie, aceasta şi-a găsit refugiu într-un răsfăţ culinar cu cartofi prăjiţi, îngheţată şi băuturi carbogazoase dulci, adevăraţi inamici ai stilului de viaţă sănătos. Îngrăşarea atunci când are probleme sentimentale a devenit, se pare, un obicei pentru Christina, aceasta trecând prin aceleaşi probleme şi în 2010, atunci când se afla în plin divorţ de producătorul muzical Jordan Bratman, tatăl fiului ei, Max (11).

„Sunt zile când Christina se simte atât de deprimată şi grasă, încât nu vrea să se mai dea jos din pat“, susţin surse din apropierea cântăreţei. Declaraţia se bate cap în cap cu ce spunea vedeta într-un interviu recent: „Nu vreau să mă mai întorc niciodată la frustrările de la 20 de ani. Cel mai bun lucru legat de îmbătrânire este că începi să te accepţi aşa cum eşti. Îmi place că acum am, în sfârşit, fund!“.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *