Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Telenovela „Inimă sălbatică“ are un final dramatic

 • 1
 • Telenovela „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje“, lansată în 1993, pare lovită de un blestem. Actriţa Edith Gonzales, care a interpretat rolul contesei Monica de Altamira, a murit pe 13 iunie, la doar 54 de ani, însă dispariţia fulgerătoare a îndrăgitei actriţe vine la 16 ani după moartea neaşteptată a partenerului său din telenovelă, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan del Diablo.

  Scenarista serialului a murit şi ea, spre tristeţea fanilor „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje“. Telenovela este una dintre cele mai iubite producţii de gen din istorie, iar în România s-a bucurat de popularitate. Pe 6 noiembrie 2003, în mod şocant, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan în „Inimă sălbatică“, a murit, la vârsta de 41 de ani. Actorul a suferit un infarct în timp ce lua cina alături de soţia sa şi de câţiva prieteni, într-un restaurant din Los Angeles.

  Edith Gonzales a murit joi, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după ce a sfidat un cancer ovarian. Actriţa obişnuia să spună nu că este bolnavă, ci că „doar are cancer“. Ea a primit diagnosticul cumplit în august 2016, după ce, în timpul unei plimbări cu fiica sa, Constanza, o mişcare bruscă i-a produs dureri în tot corpul. În aprilie, a murit şi scenarista telenovelei „Inimă sălbatică“, Maria Zarattini, la vârsta de 64 de ani.

  One Responseso far.

  1. Gavrilescu Gabriela spune:

   Telenovela “Inima salbatica” o sa mai fie transmisa , cund si unde? Dorim sa cumparam si DVD-urile cu aceasta telenovela. Multumim

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *