Telenovela „Inimă sălbatică“ are un final dramatic

Telenovela „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje“, lansată în 1993, pare lovită de un blestem. Actriţa Edith Gonzales, care a interpretat rolul contesei Monica de Altamira, a murit pe 13 iunie, la doar 54 de ani, însă dispariţia fulgerătoare a îndrăgitei actriţe vine la 16 ani după moartea neaşteptată a partenerului său din telenovelă, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan del Diablo.

Scenarista serialului a murit şi ea, spre tristeţea fanilor „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje“. Telenovela este una dintre cele mai iubite producţii de gen din istorie, iar în România s-a bucurat de popularitate. Pe 6 noiembrie 2003, în mod şocant, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan în „Inimă sălbatică“, a murit, la vârsta de 41 de ani. Actorul a suferit un infarct în timp ce lua cina alături de soţia sa şi de câţiva prieteni, într-un restaurant din Los Angeles.

Edith Gonzales a murit joi, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după ce a sfidat un cancer ovarian. Actriţa obişnuia să spună nu că este bolnavă, ci că „doar are cancer“. Ea a primit diagnosticul cumplit în august 2016, după ce, în timpul unei plimbări cu fiica sa, Constanza, o mişcare bruscă i-a produs dureri în tot corpul. În aprilie, a murit şi scenarista telenovelei „Inimă sălbatică“, Maria Zarattini, la vârsta de 64 de ani.

, , , ,

Navigare în articole

3 comentarii la „Telenovela „Inimă sălbatică“ are un final dramatic

  1. Telenovela “Inima salbatica” o sa mai fie transmisa , cund si unde? Dorim sa cumparam si DVD-urile cu aceasta telenovela. Multumim

  2. Si eu as vrea sa stiu daca “Inima salbatica” 1993, va mai fi transmisa vreodata. Cea mai frumoasa, cei mai buni actori! As vrea sa pot cumpara un DVD cu aceasta telenovela. Multumesc!

  3. De ce este doar 47de episoade din telenovela Inimă sălbatică traduse in romana,1993, când se pot viziona și restul telenovelei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *