Teatrul ”METROPOLIS” la Călărași cu piesa ”PERETELE” de Lia Bugnar

Teatrul ”METROPOLIS” la Călărași cu piesa ”PERETELE” de Lia Bugnar
Teatrul ”METROPOLIS” la Călărași cu piesa ”PERETELE” de Lia Bugnar

Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul ”METROPOLIS” vă invită la spectacolul de teatru cu piesa  ”PERETELE”  de Lia Bugnar, muzica originală – Vlaicu Golcea, decorul – Mădălina Marinescu, mișcarea scenică – Andreea Belu, regia LIA BUGNAR.

Distribuția: Adriana Trandafir, Maria Buză, Gabriela Popescu, Raluca Ghervan, Letiția Vlădescu, Marcela Motoc, Ilona Brezoianu, Alexandru Nagy, Anghel Damian Dumitru, Vitalie Bichir.

Evenimentul teatral va avea loc marți, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00 în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

 

“Peretele”, în regia celui mai în vogă dramaturg român, Lia Bugnar, a dat ochii cu publicul la sfârșitul anului 2014. De atunci și până acum se tot joacă la Teatrul Metropolis unde abia mai găsești bilete pentru această piesă. Este genul de spectacol care îl cucerește și pe românul care nu este avid după teatru și fuge din calea relaxării de bun gust.  Este despre dragoste, soții înșelate, amante, copile lăsate fără avere, tați, prostituate, preoți, moarte, naștere – o lume întreagă despărțită de un perete. Se cântă, se dansează, se joacă, se râde foarte mult și sănătos în două ore și 13 minute. Are suspans, acțiune și niște replici savuroase care îți rămân în minte. Scena este despărțită de un perete cu două povești diferite, dar care se completează și influențează. “Peretele” te face să treci de la o stare la alta și să vezi propriile probleme dintr-o altă perspectivă, una extrem de amuzantă.

 

Teatrul ”METROPOLIS” la Călărași cu piesa ”PERETELE” de Lia Bugnar

“Peretele e o comedie. Şi cum râsul se poate defini numai pentru că există şi plânsul pe lumea asta, e în aceeaşi măsură şi o dramă. Gata, mă opresc aici, nu mai dezvălui nimic, că îmi vine să povestesc despre ce e, lucru pe care refuz să-­l fac”, spunea Lia Bugnar, autoarea piesei.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *