Taylor Swift, vânzări de aproape o jumătate de milion de exemplare ale noului ei album înainte de lansare |

Taylor Swift, vânzări de aproape o jumătate de milion de exemplare ale noului ei album înainte de lansare

Taylor Swift a vîndut aproape o jumătate de milion de exemplare ale noului ei album, „Reputation”, înainte de lansarea acestuia, care va avea loc pe 10 noiembrie, informează nme.com.

Artista a vîndut 400.000 de exemplare din cel de-al şaselea album al ei, depăşind vînzările prin precomandă ale albumului „1989”, lansat în 2014, cu aproape dublul sumei înregistrate atunci. După lansare, „1989” a devenit cel mai bine vîndut album într-o perioadă de peste un deceniu. Precomenzile au fost înregistrate pe Target, Walmart, Amazon, iTunes şi pe site-ul cîntăreţei. Target a confirmat că ”Reputation” este cel mai bine vîndut album prin precomandă pentru această companie.

Taylor Swift a lansat, săptămîna trecută, melodia ”Call It What You Want”, cel de-al patrulea single inclus în acest album, care le-a urmat melodiilor ”Look What You Made Me Do”, ”… Ready for it?” şi ”Gorgeous”.
Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *