Carla’s Dreams a divorţat în mare secret

Carla’s Dreams a divorţat în mare secret

Despre viaţa personală a solistului de la trupa Carla’s Dreams nu există prea multe informaţii, cu atît mai mult cu cît chipul acestuia a fost ascuns o lungă perioadă de timp, mai exact începînd cu anul 2012, sub machiajul tip mască ce continuă să-l caracterizeze pînă în ziua de azi.

După ce presa din Rusia l-a deconspirat şi i-a făcut publică identitatea, fiind vorba de cîntăreţul Andrei Ţăruş, în România au apărut zvonuri conform cărora soţia acestuia, pe nume Nelea Motricala, i-ar fi intentat proces de divorţ. Acest lucru se petrecea în anul 2013, ulterior cererea de divorţ fiind retrasă.

Ceea ce mai puţin am ştiut pînă astăzi este că artistul, care s-a mutat între timp în România, a divorţat totuşi, dar în mare secret. Acesta a semnat actele de divorţ în urmă cu doi ani, iar procesul a avut loc la o judecătorie din Chişinău, însă niciunul dintre soţi nu a luat parte la procedură. În urma mariajului de doar cinci ani pe care l-a avut, solistul Carla’s Dreams a devenit tată, însă fetiţa a rămas în custodia fostei sale soţii.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *