Surorile Jackson, cum arată acum Janet, La Toya şi Rebbie

Janet Jackson

Este vorba despre cea mai actuală dintre surori şi al doilea cel mai de succes membru al familiei Jackson. La cei 53 de ani ai săi, Janet se poate considera împlinită şi nu prea. Pe plan personal, cel mai mare vis al ei, cel de a deveni mamă, s-a realizat în urmă cu trei ani, atunci când Janet a şocat lumea medicală, născând la 50 de ani. Pe 3 ianuarie 2017, artista l-a adus pe lume pe fiul ei, Eissa, provenit din mariajul cu magnatul qatarez Wissam Al Mana. Mariajul celor doi n-a rezistat, însă, Janet şi afaceristul arab spunându-şi „Adio“ la trei luni după venirea pe lume a moştenitorului lor. Profesional, însă, Janet este încă acolo. Anul trecut, aceasta a revenit pe scenă, cu cântări în toate colţurile lumii şi o încercare de a reaminti fanilor de Prinţesa Pop a anilor ’80 şi ’90.

Spectatorii au apreciat felul în care aceasta reuşeşte, încă, să se mişte pe scenă, ca în tinereţe, dar au amendat-o pentru lipsa de energie din timpul cântărilor. Janet nu mai poate susţine un concert cap-coadă şi apelează foarte des la playback, unul destul de evident, ba chiar penibiluţ. La fel de evidente sunt şi operaţiile estetice la care a apelat, păstrând tradiţia familiei Jackson, una care ar putea face PR pentru aceste gen de trasformări. În cazul lui Janet, specialiştii au remarcat subţierea exagerată a nasului, umplerea cu fillere a pomeţilor, ridicarea pleoapelor şi eliminarea ridurilor de expresie cu ajutorul injecţiilor cu Botox. Oricum, în cazul ei, intervenţiile de genul acesta sunt umane, iar vedeta încă seaman cu ea.

La Toya Jackson

Sora mai mare a lui Janet a stat întotdeauna în umbra celei din urmă, frustrare care a adus-o mai aproape de viciul ei suprem: operaţiile estetice. Cea despre care mulţi susţin că s-a transformat într-o copie feminine a regretatului Michael Jackson se bucură de o celebritate prin asociere. Este sora chemată de tabloide să-şi dea cu părerea despre orice controversă care mai apare în această familie. Revenind la operaţiile estetice, se pare că La Toya a pierdut şirul acestora, ajungând, cel mai recent, să fie catalogată drept extraterestră.

Chiar dacă ea nu a vorbit niciodată deschis despre operaţiile ei, transformarea este uşor de descifrat. Pe lângă albirea tenului, procedură abordată şi de Michael, La Toya şi-a subţiat dramatic nasul şi a apelat la multiple facelifting-uri, pe lângă alte proceduri precum implantul mamar şi liposucţiile. Nu-i de mirare că vedeta este solo, singura relaţie mai serioasă a ei fiind mariajul din 1989 până în 1997 cu afaceristul Jack Gordon.

Rebbie Jackson

Este cel mai discret membru al familiei Jackson şi prima născută din şirul de nouă copii ai soţilor Joe şi Katherine Jackson. Cea mai echilibrată persoană din această familie de muzicieni este şi cel mai puţin cunoscută, deşi Rebbie a cântat şi ea, la început, în trupa The Jackson 5. În plus, a încercat chiar şi apele carierei individuale, fără să facă prea multe valuri. Mai de success a fost viaţa ei personală, Rebbie alegând să se căsătorească la 18 ani cu iubitul ei din copilărie, Nathaniel Brown, lucru care n-a fost acceptat de tatăl Joe, patriarhul dorindu-şi toţi copiii implicaţi în divertisment.

Totuşi, Rebbie a mers mai departe cu mariajul ei şi a devenit o mamă dedicată, după ce i-a adus pe lume pe Stacee (48), Yashi (43) şi Austin (35). Prima născută a făcut-o pe Rebbie bunică în 2005, când i-a dăruit acesteia primul ei nepot, pe London Blue Salas. Din păcate, din 2013, Rebbie este văduvă, singurul bărbat pe care l-a cunoscut în viaţa ei decedând în urma luptei cu cancerul.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *