Britanicele Spice Girls pornesc iar în turneu

Fetele picante de la Spice Girls vor să strângă iar rândurile la 25 de ani de la înfiinţarea formaţiei. Chiar dacă între timp au devenit mame şi nu mai sunt la fel de zăpăcite ca în tinereţe, Mel B, Emma, Geri şi Mel C au dat primul concert la 3 mai, pe stadionul din Sunderland.


Britanicele de la Spice Girls au susţinut primul concert din turneul naţional la 3 mai pe Stadium of Light, din Sunderland. La 25 de ani de la înfiinţarea trupei, Mel C, Emma, Geri şi Mel B se simt din nou dive. Victoria Beckham a refuzat să revină în formaţie. Turneul se va încheia la 29 septembrie pe stadionul din Cheltenham, din Marea Britanie. Trupa înfiinţată în 1994 a dat lovitura în 1997 cu hitul ”Wannabe”, s-a destrămat în 2001, s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008 şi de atunci şi până recent au fost în tratative de reunire. Majoritatea au eşuat, ba din cauza Victoriei (45 de ani), ba din cauza lui Geri Horner care susţinea că s-a dedicat vieţii de familie. Din trupa de bază, înfiinţată în 1994 făceau parte Victoria, Mel B, Mel C şi Geri.

În urmă cu trei săptămâni fetele erau să se ia la bătaie din nou şi să renunţe la turneu după ce Mel B a povestit că a avut parte de o aventură sexuală cu Geri în anii ’90. Conform contractului, fetele din Spice Girls vor primi la finalul turneului (n.r. în luna septembrie) o sumă curprinsă între 5 şi 10 milioane de dolari. În mod surprinzător, Inclusiv Victoria Beckham, care nu participă la turneu, va primi din drepturile de autor aproximativ 2,8 milioane de dolari.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *