Speranțe pentru o nouă serie tv „Seinfeld“ |

Speranțe pentru o nouă serie tvseinfeld „Seinfeld“

Actriţa americană Julia Louis-Dreyfus, care a anunţat recent că a cîştigat lupta cu un cancer mamar, şi Jerry Seinfeld sînt în discuţii pentru o reluare a serialului de succes „Seinfeld“, informează contactmusic.com

Actriţa în vîrstă de 57 de ani a fost diagnosticată cu cancer la sîn în septembrie 2017 şi a început imediat un agresiv tratament. La începutul lunii ianuarie, aceasta a anunţat că a încheiat chimioterapia, iar în februarie a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, actriţa fiind în perioada de recuperare.

„Jerry i-a spus Juliei, în perioada în care era bolnavă, că trebuie să se vindece şi să facă o reuniune «Seinfeld». Acum, ei cred că a venit timpul“, a spus o sursă.

Şi ceilalţi actori principali, Michael Richards şi Jason Alexander, vor să îşi reia rolurile, cel al vecinului ciudat al lui Seinfeld, Cosmo Kramer, şi cel al prietenului acestuia, George Costanza. Julia interpreta în acest serial rolul fostei iubite a lui Seinfeld, Elaine Benes.

Serialul „Seinfeld“, difuzat în anii ‘90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *