Spectacolele lui Florin Piersic, suspendate

După o absenţă de şase luni de pe scena teatrului, maestrul avea programate patru spectacole în august, la Bucureşti, dar, din păcate, au fost suspendate din cauza ameninţării COVID – 19. În vârstă de 84 de ani, celebrul actor ar fi fost cel mai expus pericolului.

Pentru un om cu o carieră ce numără peste 60 de ani a fost ca şi cum l-ai priva de aer. Însă sufletul i s-a umplut de bucurie când a aflat că se va întoarce pe scenă, alături de Medeea Marinescu, în piesa “Străini în noapte”, care era programată pe 3, 7, 28 şi 29 august, la “Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase”.

Iată însă că explozia de cazuri COVID – 19 din ultima vreme le-a frânt artiştilor speranţa reîntâlnirii cu publicul. Nu doar Florin Piersic şi partenera sa de scenă sunt dezamăgiţi, ci şi fanii, care aşteptau cu mult interes să îşi vadă actorii preferaţi. De altfel, toate spectacolele din luna august au fost suspendate şi se pune un semn de întrebare şi în dreptul celor din septembrie.

“Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, dezvăluie Medeea Marinescu.

“Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi, riscurile sunt prea mari”, mai spune frumoasa actriţă.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *