Dua Lipa va reedita albumul ”Future Nostalgia”, cu Madonna, Missy Elliot şi Gwen Stefani

Dua Lipa a anunţat pe reţelele de socializare relansarea în data de 21 august a celui mai recent şi de succes album al său, “Future Nostalgia”, care va cuprinde piese remixate şi versiuni noi ale cântecelor originale de pe acest material discografic, inclusiv colaborări cu celebrităţi precum Madonna, Missy Elliott şi Gwen Stefani, relatează EFE.

Pe 14 august va fi lansat un single înregistrat de Dua Lipa şi Madonna, ce va consta într-o reinterpretare a piesei “Levitating”, care va include şi participarea cântăreţei Missy Elliott, o legendă a muzicii hip-hop.

Pe lângă aceste colaborări, Dua Lipa va lansa noi versiuni ale cântecelor sale cu invitaţi precum producătorul şi compozitorul Mark Ronson şi cântăreaţa Gwen Stefani, ambii participând la un remix al piesei “Physical”‘, unul dintre marile succese de pe albumul “Future Nostalgia”.

Într-un mesaj publicat pe Instagram apare şi o imagine cu toţi artiştii invitaţi pe acest album reeditat, în care poate fi identificată şi artista americană Marea Stamper, care este DJ şi foloseşte numele de scenă The Black Madonna.

Albumul “Future Nostalgia”, lansat pe 27 martie, în plină perioadă de izolare în contextul pandemiei de coronavirus, era unul dintre cele mai aşteptate pe piaţa muzicală a anului 2020, iar acest material discografic a devenit apoi un adevărat succes datorită unor piese precum “Break My Heart”.

Precedentul disc lansat de Dua Lipa, intitulat “Dua Lipa” (2017), a inclus piese de succes precum “New Rules”, datorită cărora tânăra cântăreaţă şi compozitoare a devenit una dintre figurile marcante ale scenei pop mondiale.

Cântăreaţa britanică de origine kosovară este din nou pe val, după ce în urmă cu câteva săptămâni a lansat “One Day”, o piesă înregistrată în colaborare cu J Balvin, Bad Bunny şi Tainy, care a debutat pe primul loc în topul Hot Latin Songs întocmit de revista Billboard.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *