Snoop Dogg ia lecţii de gătit de la Martha Stewart

Snoop Dogg ia lecţii de gătit de la Martha Stewart

Snoop Dogg, care, în august, va concerta în Bucureşti, ia lecţii de gătit la nivel profesionist de la prietena sa Martha Stewart, potrivit contactmusic.com. Autorul hitului „Drop It Like It’s Hot“ a legat o prietenie neobişnuită cu vedeta TV, în vîrstă de 76 de ani.

„M-a învăţat cum să fiu un adevărat chef de fier în bucătărie. Este foarte interesată de modul în care aşezi mîncarea pe farfurie, lucru pe care eu îl făceam în grabă, dar ea mă învaţă să fiu mai calculat, ca un adevărat profesionist. Sînt în curs de învăţare“, spune rapperul în vîrstă de 46 de ani. La rîndul său, rapperul a învăţat-o şi el pe Martha cîteva lucruri, de exemplu, cum să prepare şunca şi sendviciurile cu cîrnaţi. Lui Snoop îi place această relaţie de prietenie, pe care a descris-o drept foarte „specială“, într-un interviu pentru emisiunea „The View“, de pe postul TV american ABC.

Rapperul american va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 august.Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum „Tha Doggfather“ şi „Malice N Wonderland“, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ‘90, dar s-a implicat şi în actorie, jucînd în noua versiune a filmului „Starsky şi Hutch“ (2004). Din 1993, cînd a devenit celebru, Snoop Dogg a vîndut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite.

Printre hiturile sale se numără „Who Am I (What’s My Name)?“, „Gin and Juice“, „Groupie Luv“, „From tha Chuuuch to da Palace“, „Beautiful“, „Drop It Like It’s Hot“, „That’s That Shit“ etc. Snoop Dogg şi-a lansat cel de-al 15-lea material discografic de studio, „Neva Left“, în mai 2017, acesta fiind urmat de albumul gospel „Bible of Love“, care a apărut pe piaţă în martie anul acesta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *