Sharon Stone va compune muzică

Sharon Stone va compune muzică
Celebra actriţă de la Hollywood, Sharon Stone, în vîrstă de 59 de ani, va compune cîntece, a dezvăluit prietenul său Theo Hutchcraft, solistul trupei Hurts, alături de care a participat la repetiţii secrete în studio. Cei doi s-au cunoscut şi s-au împrietenit la o petrecere.
Theo a dezvăluit: „Am cunoscut-o la o petrecere. Stăteam unul lîngă celălalt la un restaurant din Los Angeles şi am făcut cunoştinţă, iar apoi am petrecut întreaga seara discutînd“. „Am vorbit despre muzică tot timpul, muzica fiind unul din interesale sale şi mi-a spus: «Scriu versuri».
Aşa că atunci cînd am revenit în studio m-am aşezat la pian şi i-am cîntat nişte melodii“. Theo a dezvăluit că influenţa lui Stone asupra unor cercuri importante de la Hollywood l-a ajutat să obţină primul său rol de film.
Cîntăreţul a declarat pentru ziarul The Sun: „Mă aflam la ea acasă şi compuneam muzică şi mi-a dezvăluit că lucrează la un film. Apoi a venit regizorul filmului şi m-a întrebat: «Nu vrei să joci în acest film?» Interpretez rolul amantului său în film. Totul s-a întîmplat rapid. Filmul se numeşte «A Little Something For Your Birthday»“.
Theo a mai povestit că primul său rol i-a dat ocazia de a petrece o zi în pat alături de Sharon. Solistul trupei Hurts a explicat: „Este o femeie uluitoare, depăşeşte cu mult imaginaţia. Pur şi simplu o legendă“.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *