De ce What’s Up nu renunță la ochelari pe scenă

De ce What’s Up nu renunță la ochelari pe scenă

Artistul apare la toate evenimentele, inclusiv la concerte, cu deja celebrii săi ochelari fumurii. Motivul pentru care What’s Up nu renunță la acest accesoriu are legătură, spune el, cu sensibilitatea sa la lumină.

Puțini sunt cei care l-au văzut pe What’s Up fără acest accesoriu, pe care-l poartă mai ales de când a devenit celebru și a ajuns în lumina reflectoarelor. Chiar și soția sa, Simina, l-a cunoscut, potrivit propriilor declarații, cu ochelarii săi fumurii.

”Da, așa m-a cunoscut. Așa mă simt eu bine, în largul meu. Așa-mi trăiesc viața. Sfatul meu e ca toți să facă ce simt ei, să nu mai asculte de alții. Și mie mi s-a zis lasă ochelarii, ai fițe”, a mărturisit artistul.

Motivul pentru care What’s Up nu renunță la acest accesoriu are legătură însă, spune el, cu sensibilitatea sa la lumină.

”De fel, eu port ochelari de vedere. Aștia sunt de soare. De obicei, îi port când merg la tv sau sunt pe scenă și sunt foarte multe lumini. Eu am o sensibilitate la ochiul stâng, unde am minus 7, iar la dreptul minus 1. Lumina mă deranjează foarte tare. Țin ochii închiși și arăt dubios și nu e bine. Așa că-mi pun ochelarii fumurii”, a precizat acesta. What’s Up a adăugat că poartă acest gen de ochelari încă de la 18 ani: ”Îi purtam și-n club, chiar dacă acolo era beznă și nu are legătură cu lumina”.

Nu iese din casă fără acordul soției

Artistul a recunoscut că soția sa, Simina, are un cuvânt greu de spus în ceea ce privește imaginea sa. Ea este cea care-și dă ultima cu părerea, în legătură cu ținuta sa, atunci când el trebuie să meargă la vreun eveniment.

”Eu îmi aleg ținutele, dar ea decide. Adică nu o să ies niciodată din casă cu o ținută pe care ea nu o preferă”, a spus acesta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *