Shakira a vrut să renunţe la muzică, după ce a devenit mamă

Shakira a vrut să renunţe la muzică, după ce a devenit mamă

Shakira a vrut să renunţe la muzică, după ce a devenit mamă. Artista columbiană a fost întoarsă din drum chiar de soţul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique. El e cel ce a făcut-o să se răzgîndească, spre bucuria fanilor. Artista columbiană a dezvăluit acest lucru într-un interviu pentru ediţia italiană a Vanity Fair, în care a mărturisit că după ce a născut a doua oară, în 2015, a fost tentată să se retragă din muzică.

„Eram confuză, am fost tentată să mă retrag şi să las totul. Gerard m-a deblocat. El a spus tare şi clar că nu mi-ar permite niciodată să mă retrag din muzică”. ”Te vei retrage cînd nu vei mai avea ce să mai spui”, a povestit Shakira.
Acum, cînd a realizat un echilibru între rolul de mamă şi cel de artistă, cîntăreaţa chiar îi va lua pe cei doi copii ai săi în viitorul ei turneu.

Shakira şi Pique s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud. Ea a cîntat imnul oficial, celebra melodie “Waka Waka (This Time for Africa)”, iar el juca în echipa Spaniei la turneul final. De altfel, Pique apare în videoclipul melodiei cu un tricou pe care scrie… „This time for Africa/De data asta, Africa”.

Shakira a vrut să renunţe la muzică, după ce a devenit mamă

Trei ani mai tîrziu, pe 17 iulie, se căsătoreau si apoi au devenit părinţii a doi copii, băieţii Milano (4 ani) şi Sasha (de 2 ani).

Acum, se zvoneşte că Shakira ar fi însărcinată cu al treilea bebeluş.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *