Diddy şi Beyonce, în TOP 3 vedete cu cele mai mari venituri în ultimul an

Diddy în TOP 3 vedete cu cele mai mari venituri în ultimul an

Rapperul american Diddy ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes, fiind urmat de cîntăreaţa Beyoncé şi de scriitoarea J.K. Rowling.

Diddy, 47 de ani, pe numele său real Sean Combs şi cunoscut la începutul carierei ca Puff Daddy, a încasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari în perioada iunie 2016 – iunie 2017, graţie ultimului său turneu Bad Boy Family Reunion, unui parteneriat cu o companie producătoare de vodcă şi vînzării unei treimi din linia sa vestimentară Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revistă.

Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu încasări de 105 milioane, obţinute în principal din turneul său încheiat la sfîrşitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.

Dacă adăugăm veniturile obţinute de către soţul ei, Jay Z, aflat pe poziţia a 55-a în acest clasament, cu încasări de 42 de milioane, cuplul, care aşteaptă în prezent naşterea unor gemeni, domină clasamentul Forbes.

Pe locul al treilea o regăsim pe scriitoarea britanică J. K. Rowling, cu încasări de 95 de milioane de dolari, graţie succesului înregistrat de noua sa poveste „Harry Potter şi Copilul Blestemat”, dar şi de filmul „Fantastic Beasts”.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *