Roxana Nemeș, un nou videoclip

Roxana Nemeș este extrem de senzuală în cel mai nou videoclip al ei, intitulat „Bine cu tine”, pe care l-a lansat de curând. În clip apare alături de un bărbat de care este îndrăgostită, iar acesta este nimeni altul decât hairstyilistul ei.

Anul acesta a fost cel al realizărilor profesionale pentru Roxana Nemeș. A bifat un post de prezentator al unei rubrici din cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a lansat propriul canal de Youtube, iar acum este pe val cu cel mai recent videoclip. Frumoasa cântăreață a lansat piesa ”Bine cu tine”, care beneficiază de un clip de imagine extrem de îndrăzneț, în comparație cu cele realizate până acum în cariera ei. Îmbrăcată super sexy, într-o ținută care îi pune în evidență silueta perfectă, și cu o coafură ”wild”, Roxana prezintă în versuri o poveste de dragoste imposibilă.

”Am muncit mult, am filmat cu tot sufletul și sper să aibă succes această piesă. Am avut o echipă întreagă în spate, care s-a ocupat ca lucrurile să iasă impecabil, iar de coafura mea s-a ocupat Florin Anghel, care a avut și un mic rol în videoclipul piesei mele, «Bine cu tine». A, muncit și ne-am și distrat”, a spus Roxana Neme.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *