Brad Pitt a dezvăluit în sfârşit de ce a ajuns la alcoolism

Actorul Brad Pitt a recunoscut că a avut grave probleme cu alcoolismul. El a dezvăluit pentru prima oară de ce a ajuns să dea în patima beţiei.

Brad Pitt, 55 de ani, zice că alcoolismul lui a fost o evadare din realitate, când a realizat că mariajul cu Angelina se destramă pe zi ce trece. Faimosul star de la Hollywood mărturiseşte că, după despărţire, s-a lăsat de alcool, fiindcă era „un deserviciu” pentru el însuşi. S-a lăsat de băutură la scurt timp după ce Angelina a dat divorţ de el în septembrie 2016. Într-o discuţie pe care a avut-o cu reporterii de la „Interview magazine”, Pitt a mai povestit de lupta sa de a scăpa de dependenţa de alcool în timp ce turna celebrul film “Legendele toamnei”. Însă la acea vreme problemele sale cu beţia nu erau aşa de grave.

Într-un interviu exploziv pe care l-a acordar revistei “GQ”, după despărţirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a recunoscut că putea să bea atât de multă vodcă, încât să bage un rus sub masă. Actorul se lăuda la acea vreme că era “un băutor profesionist”. El a povestit că s-a lăsat de băutură fiindcă nu mai voia să trăiască aşa. Brad şi Angelina au fost unul dintre cuplurile cele mai puternice din showbiz, trăind împreună 12 ani. S-au căsătorit în august 2014 şi s-au despărţit în septembrie 2016. Au apărut zvonuri că Brad ar avea o relaţie cu Alia Shawkat, dar o sursă apropiată revistei “People” a spus că sunt doar prieteni. Brad Pitt are o avere de 300 de milioane de dolari şi a dezvăluit în premieră de ce a ajuns la alcoolism.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *