Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer la plămâni

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer la plămâni

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, în vîrstă de 70 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la plămîni în urmă cu trei luni, artistul spunînd că boala a fost depistată în timpul unei examinări medicale de rutină efectuată de doctorul trupei, Richard Dawood.
“M-am luptat cu cancerul la plămîni. A fost o săptămînă cînd totul atîrna de un fir de aţă şi ar fi putut fi reprezentaţia finală pentru mine, tragerea cortinei, momentul de a spune la revedere. Dr Dawood mi-a dat vestea că aveam o supernovă în plămînul meu stîng. Şi ca să fiu total sincer, nu am fost surprins. Ştiu că nu am mai făcut o radiografie toracică de cînd am mers la clinica Cottonwood (clinica de dezintoxicare, din Tucson, Arizona), în 2002. M-a întrebat ce vreau să fac şi am spus: Scoate-o”, a mărturisit artistul.

Ronnie Wood a menţionat că se simte norocos că boala nu s-a răspîndit şi că nu a fost nevoit să apeleze la chimioterapie şi a putut face o operaţie pentru extirparea ţesutului afectat.
The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vîndut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *