Mihai Mărgineanu vrea să se angajeze pilot dar rămâne și cântăreț

Mihai Mărgineanu vrea să se angajeze pilot

Mihai Mărgineanu se angajează pilot, la scurt timp după ce şi-a luat atestatul pentru aeronave comerciale. „O să încerc să intru la o companie aeriană mare”, spune simpaticul cîntăreţ şi actor din „Las Fierbinţi”, care susţine că e pregătit să întîmpine pasagerii în stilu-i propriu şi cu speranţa că aceştia îi vor gusta umorul. Speră să bată palma pentru noul job la un eveniment de profil desfăşurat la Tuzla.

„Încă n-am primit oferte, pentru că nu aşa funcţionează lucrurile. Trebuie să mă ofertez eu pe mine întîi şi abia dup-aia vedem dacă e cineva interesat de serviciile mele. Dacă nu, mă dau cu Cessna“, spune Mărgineanu care de cîţiva ani este proprietarul unui avion Cessna de patru locuri.

„Toată lumea mă întreabă cum de am timp să le fac pe toate! Şi le zic că este timp pentru orice vrei să faci dacă, bineînţeles, nu ţi-l umpli cu lucruri inutile. Eu nu mă joc biluţe pe telefon, nu stau pe uatzap, nu mă obosesc să fiu îmbrăcat după ultima modă, nu am feisbuc sau mail pe telefon, nu joc jocuri de noroc, nu merg la manichiură şi mă doare-n cot de ce zice lumea despre mine. Şi uite cum tocmai mi-am făcut o grămadă de timp! O să încerc să intru la o companie aeriană mare din România. Sper să mă accepte şi ei! Şi o să zbor full-time, fără să-mi afecteze activitatea principală de actor sau cîntăcios.

Pe 19 august, sîmbătă, la aeroportul din Tuzla, unde cu mîndrie particip şi eu de vreo 5 ani la organizarea unuia dintre cele mai frumoase miting-uri aviatice de la noi, AEROMANIA, o să stabilesc detaliile colaborării mele cu aviaţia de linie!“, mai spune Mărgineanu care se pregăteşte să debuteze şi în teatru: „Mă pregătesc intens pentru o premieră în carieră mea: o să joc la Teatrul Nottara un rol într-o piesă clasică. Să vedeţi aici ce emoţii am!“

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *