Ronan Keating va cânta la Cerbul de Aur 2019

Irlandezul Ronan Keating va concerta pe 24 august pe scena festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov, potrivit unui anunţ făcut joi de Televiziunea Română. 
Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la show-uri de televiziune, Ronan Keating a fost liderul trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio vândute în peste 25 de milioane de exemplare. El şi-a început cariera solo în 1999, lansând zece materiale discografice, vândute în peste 20 de milioane de copii.

Între cele mai cunoscute piese ale lui se numără „When You Say Nothing At All”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill”, „Life Is a Rollercoaster”, „I Love it When We Do” şi „If Tomorrow Never Comes”.

Cel mai recent album lansat de Keating este „Time of My Life”, apărut în 2016.

Cea de-a 19-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Doisprezece solişti din zece ţări vor concura pentru premii în valoare totală de 55.000 de euro.

Eda Marcus, prezentatoare de ştiri sportive de la TVR, şi cântăreţul şi actorul Elvin Dandel, fiul lui Ricky Dandel, vor fi gazdele festivalului.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *