Cea mai frumoasă femeie din Europa este o româncă

O românca a fost desemnată „Cea mai frumoasa femeie din Europa“ în cadrul concursului Miss Fashiontv Europe 2019.

Sabrina Bujoreanu este câştigătoarea titlului internaţional şi cea care va reprezenta România la finala Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie, competiţie care se va desfăşura în Abu Dhabi. 


Frumoasă, talentată şi cu mari perspective în cariera sa de modeling, românca în vârsta de 25 de ani a concurat pentru titlu alături de alte 32 concurente din ţări precum Suedia, Franţa, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia şi Georgia. Concursul s-a desfăşurat sub sloganul „Beauty improves the world” şi a fost jurizat de personalitaţi din lumea modei şi celebrităţi, precum Michel Adam – preşedintele şi fondatorul Fashiontv, Dejan Marcovick Preşedintele Agenţiilor Elite Model din Miami şi Los Angeles, Franco Antonio Pinardi reprezentant al Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso şi mulţi alţi specialişti de talie internaţională.

Odata cu titlul de Miss Fashiontv Europe 2019, Sabrina a primit marele premiu al concursului – bijuteria cu diamante „Flower of Eternity” în valoare de 20.000 Euro oferită de Casa Mouawad, brandul favorit de bijuterii cu diamante al vedetelor de top ale Hollywood-ului şi deţinător a cinci titluri Guinness World pentru capodoperele sale unicate. „Flower of Eternity” este alcătuită din aur roz de 18K şi sute de diamante.

Sabrina a mai câştigat şi oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *