Rihanna “colecționează” pahare din restaurante

Rihanna “colecționează” pahare din restaurante

Rihanna, în vîrstă de 30 de ani, este cunoscută pentru abilităţile ei vocale, pentru melodiile sale care ajung adesea în topurile muzicale şi pentru ţinutele îndrăzneţe cu care se afişează. Puţine persoane ştiu însă, ce obicei ciudat şi-a dezvoltat vedeta, de-a lungul timpului.

Invitată la emisiunea „The Graham Norton Show”, alături de colegii de filmări ai peliculei „Ocean 8”, pentru a promova noul proiect la care lucrează, Rihanna a fost supusă unor întrebări jenante, referitoare la obiceiul ei de „a fura” pahare din diverse localuri şi cluburi, pe care le frecventează. În hohotele de rîs ale colegelor ei de platou – Sandra Bullock, Hellen Bonham Carter, Sarah Paulson şi Cate Blanchett, Rihanna a încercat să-şi explice „nevinovăţia”.

„Ai cerut permisiunea clubului să le iei paharul?”, a întrebat-o Norton pe Rihanna, în timp ce numeroase poze care o înfăţişau cu diferite pahare în mînă rulau pe un ecran. Vedeta a încercat să-şi aducă aminte de istoria fiecăruia: „Pe acela e posibil să-l fi adus eu la club, e din cristal. Acela arată foarte familiar. Pe ăsta l-am dus înapoi la hotelul de unde l-am luat!”, s-a scuzat Rihanna, amuzată de situaţie. La final, stîrnind ropotele de aplauze ale audienţei, pe ecran apare o poză în care Rihanna „a furat” direct sticla de vin.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *