Joan Baez nu a putut intra într-un club din cauza pantofilor

Joan Baez nu a putut intra într-un club din cauza pantofilor

Joan Baez nu a putut intra într-un club din cauza pantofilor pe care îi purta. Artista a scris pe Twitter un mesaj în care povesteşte ce a păţit cînd voia să intre într-un club din Paris.
”Ghici ce? Eram cu un prieten după cel de-al optulea concert pe care îl susţin la sala Olympia din Paris. Am vrut să mergem să dansăm la elegantul club Pachamama din Bastille, dar nu am fost lăsaţi să intrăm din cauza pantofilor mei”, a povestit artista pe Twitter însoţind textul de o fotografie cu încălţămintea sa. La finalul mesajului, cîntăreaţa care este un simbol al mişcării împotriva războiului din anii ’60, a glumit spunînd că ”De data asta chiar purtam pantofi!”.

Baez este populară în Franţa, unde a susţinut concerte deseori în ultimii ani. Artista mai are programate încă două concerte cu casa închisă sîmbătă şi duminică la sala Olympia. Clubul implicat în incident i-a cerut scuze artistei.

„Portarul nu se aştepta la venirea acestei mari artiste la 12.30 am, întrucît venirea sa nu fusese anunţată”, s-au justificat cei de la Pachamama. „Susţinem valorile păcii şi dragostei exprimate de această artistă legendară, dar în acelaşi timp sîntem oameni şi facem greşeli”, au adăugat reprezentanţii clubului.

În încheierea mesajului, clubul a invitat-o pe artistă să-i treacă pragul la următoarea vizită în Paris.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *