Reprezentanții Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Slobozia, prezenți în municipiul Călărași, pentru a acorda audienţe cetăţenilor

Joi, 29 februarie 2024, între orele 10:00 și 14:00, doi reprezentanți ai instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia, dintre care unul specializat pe drepturile copilului, vor fi prezenți în municipiul Călărași, pentru a acorda audienţe cetăţenilor şi pentru a primi petiţii. 

Unde?

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Călărași.

Recomandăm persoanelor interesate să solicite o programare prealabilă, la numărul de telefon 0243.233.200, iar pentru operativitate, la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Cum poate fi transmisă o petiție?

Cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia pot transmite cererile:

– în cadrul audiențelor;

– prin poștă;

– prin e-mail – avpslobozia@avp.ro

Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe. Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice, inclusiv ale minorilor, în raporturile acestora cu autorităţile publice.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *