RAG’N’BONE Man va deveni tată

RAG’N’BONE Man va deveni tată

A devenit faimos datorită piesei „Humans”, care a fost în topurile muzicale luni în șir, iar după acest succes, se pare că reușitele se țin lanț de englezul de 32 de ani. De curând a primit vestea că iubita sa, Beth Rouy, îi va dărui primul copil.

Artistul, al cărui nume real este Rory Graham, și iubita sa cu care are o relație de mai bine de 8 ani își vor mări familia anul acesta. Copilul se va naște la finalul acestui sezon estival, în septembrie. Solistul are trei concerte importante plănuite în acea perioadă, dar se pare că va fi acasă la timp pentru nașterea copilului său. În caz contrat, își va anula concertele pentru a fi alături de iubita sa.

„Este o vară  plină de turnee în Europa și în afara ei – dar el își va termina toate spectacolele la timpului pentru naștere”. Potrivit unei surse citate de publicația The Sun: „Rory și Beth au fost fericiți peste măsură de când au aflat vestea. Roy are deja cel mai incredibil an din viața sa, mai ales că acum va deveni și tată. El și Beth sunt pregătiți să își mărească familia.”

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *