Radiohead difuzează un concert pe săptămână, pe YouTube

Trupa britanică Radiohead a anunţat că va difuza un concert de arhivă în fiecare săptămână pe canalul său de YouTube, până la ridicarea restricţiilor ce vizează izolarea la domiciliu, informează cnn.com.

La câteva luni după ce a lansat proiectul “Radiohead Public Library”, ce conţine înregistrări rare din arhivele sale, trupa britanică a decis să difuzeze pe YouTube câte unul dintre show-urile sale susţinute în trecut, pentru a-i ajuta pe fani să treacă mai uşor peste perioada de carantină.

Anunţul a fost făcut miercuri pe conturile oficiale de Twitter şi Instagram ale formaţiei britanice.

“Acum, când nu mai aveţi de ales dacă doriţi să petreceţi acasă o seară liniştită sau nu, vă prezentăm primul din mai multe show-uri live săptămânale, pe care le vom difuza pe canalul de YouTube al trupei Radiohead”, se afirmă în mesajul online care anunţă această serie de concerte, ce pot fi vizionate gratuit.

Primul concert distribuit pe YouTube joi în cadrul acestei serii speciale a fost “Live From a Tent in Dublin”, pe care grupul britanic l-a susţinut pe 7 octombrie 2000.

“Vom distribui un concert în fiecare săptămână până când restricţiile generate de situaţia actuală vor fi relaxate sau până când nu ne va mai rămâne niciun concert”, a precizat trupa Radiohead, citată de site-ul revistei Variety.

Show-urile distribuite pe YouTube provin din catalogul extins – Radiohead Public Library – publicat de formaţia britanică pe site-ul ei oficial.

În ianuarie, grupul Radiohead a lansat această “bibliotecă” online, ce conţine şi fotografii cu copertele albumelor sale, videoclipuri muzicale, compilaţii şi interpretări susţinute în studiouri de televiziune.

Trupa Radiohead a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2019.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *