Program de control pentru luna septembrie privind controlul in domeniul transportului public rutier judeţean de persoane

Program de control pentru luna septembrie privind controlul in domeniul transportului public rutier judeţean de persoane

În urma protocolului încheiat în data de 10.02.2017 între Consiliul Judeţean şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Călăraşi, cuprinzând modul de colaborare între Serviciul Rutier şi Compartimentul Transport Public Judeţean privind controlul specific al respectării reglementărilor din domeniul transportului public rutier judeţean de persoane în anul 2017, se impune întocmirea programului comun de control pentru luna SEPTEMBRIE.

Potrivit art. 18 alin. (1) lit. c) şi e) din Legea nr. 92/2007 – legea serviciilor de transport public local, cu modificările şi completările ulterioare, care stipulează că autorităţile administraţiei publice judeţene au dreptul să verifice şi să controleze periodic modul de realizare a serviciului de transport public judeţean, să sancţioneze operatorii de transport în cazul în care aceştia nu prestează serviciul la parametrii de performanţă, eficienţă şi calitate la care s-au obligat prin contractul de atribuire a gestiunii şi caietul de sarcini, a fost propus pentru luna SEPTEMBRIE 2017, un calendar de îndrumare, control şi verificare a modului de desfaşurare şi respectare a programului de transport judeţean.

Acesta se va derula începând din prima zi a lunii și până pe data de 27 septembrie, având ca ținte zonele cele mai circulate din județul Călărași.

Programul are ca scop, modul de respectare şi îndeplinire a obligaţiilor contractuale asumate de operatorii de transport rutier, iar acolo unde se constată abateri, sancționarea acestora conform art.45 alin. (2) – (7) din Legea nr. 92/2007 cu modificările şi completările ulterioare.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *