Povestea cântecului „All I Want for Christmas is You“

Mariah Carey a povestit, în cadrul unui documentar pentru Amazon Music, cum erau sărbătorile de iarnă în familia sa, pe vremea copilăriei şi cum a ajuns să scrie melodia de Crăciun care este ascultată de milioane de oameni din întreaga lume în perioada sărbătorilor de iarnă. Artista a mărturisit că perioada Crăciunului nu era prea fericită când era copil. „Dintotdeauna mi-am dorit să fie perfect de Craciun, dar am avut o familie disfuncţională, care îl strica în fiecare an”, a afirmat vedeta. Pentru ca Mariah să nu observe lipsa cadourillor, mama sa făcea eforturi să aducă un pic din spiritul sărbătorilor.

„Dar nu aveam bani, aşa că împacheta fructe sau ce mai găsea prin casă drept cadou”, a mai spus artista. „Mi-am spus că atunci când voi fi mare n-o să mai permit niciodată să se întâmple asta, în fiecare an voi avea un Crăciun minunat”, a mai spus ea. Mariah Carey a explicat că a scris melodia „All I Want for Christmas is You” foarte repede şi că acest cântec o face să se simtă fericită de Crăciun.

„Sărbătorile de iarnă sunt speciale pentru mine. Nu are legătură cu cadourile, ci cu starea de optimism pe care ţi-o dă Crăciunul. Pe asta m-am bazat atunci când am scris „All I Want for Christmas is You”, o melodie care mă face să mă simt fericită de Crăciun”, a afirmat Mariah Carey. Mariah Carey, în vârstă de 49 de ani, a doborât trei recorduri Guinness cu melodia „All I Want for Christmas is You”, care a împlinit 25 de ani de când a fost lansată. Este vorba de cel mai bine clasat cântec pentru sărbători în topul Billboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) şi cântecul de Crăciun care a stat cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *