Adam Driver a plecat la jumătatea unui interviu radiofonic, întrucât nu suportă să îşi audă vocea

Actorul american Adam Driver a plecat la jumătatea unui interviu pe care îl acorda într-un studio radiofonic din New York, pretextând că nu suportă să îşi audă propria voce, informează BBC.

Incidentul s-a produs în momentul în care gazda emisiunii a difuzat o înregistrare din filmul “Marriage Story”, produs de Netflix, în care starul american poate fi auzit cântând.

Adam Driver a părăsit talk-show-ul radiofonic “Fresh Air” al postului NPR în timpul difuzării acelei secvenţe, a precizat producătorul executiv al emisiunii.

Starul american, nominalizat la Oscar în 2019 pentru rolul din filmul “BlacKkKlansman”, poate fi văzut pe marile ecrane în acest final de an în două producţii cinematografice foarte populare: “Marriage Story” şi “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Recent, el a putut fi văzut şi în filmul “The Report”, ce prezintă o investigaţie a “tehnicilor îmbunătăţite de interogare a martorilor” folosite de CIA după atacurile teroriste comise pe 11 septembrie 2001.

În pofida succesului de care se bucură, Adam Driver a vorbit anterior despre aversiunea profundă pe care o resimte atunci când îşi vizionează propriile interpretări – aversiune descrisă ca o “fobie” într-un articol publicat recent în săptămânalul The New Yorker.

Se pare că starul a fost încă o dată victima acelei fobii atunci când NPR a difuzat un clip ce îl arăta pe Adam Driver cântând “Being Alive”, un cântec original de pe coloana sonoră a musicalului “Company”, în filmul “Marriage Story”, potrivit The Daily Beast.

“Nu înţelegem prea bine motivul pentru care el a plecat… Ştim din interviurile sale precedente că lui Adam Driver nu îi place să asculte sau să vizioneze clipuri din filmele lui (nu este ceva neobişnuit, mulţi actori simt aşa)”, a declarat producătorul executiv al acelei emisiuni radiofonice, Danny Miller, pentru revista Variety.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care Adam Driver se afla în studioul din New York al postului NPR, iar prezentatorul emisiunii, Terry Gross, în Philadelphia. Terry Gross i-a sugerat actorului să îşi dea jos căştile, pentru a evita “durerea” de a asculta acel clip de 20 de secunde – acelaşi aranjament pe care cei doi l-au utilizat şi într-un interviu din 2015.

“Dar de această dată, după ce clipul s-a încheiat, am fost informaţi de inginerul nostru de sunet din New York că el părăsise studioul şi că a ieşit apoi din clădire. Încă nu înţelegem motivul pentru care Adam Driver a ales să părăsească interviul în acel moment”, a explicat producătorul Danny Miller.

În interviul din 2015, Terry Gross l-a rugat pe Adam Driver să explice motivul pentru care refuză să îşi asculte propria voce.

“Nu vreau să aud o interpretare proastă, aşa cum ar fi fost cazul cel mai probabil în timpul acestui clip. M-am mai privit şi m-am mai ascultat în trecut, apoi am urât mereu acele momente. Apoi mi-am dorit să le pot schimba, dar acest lucru nu este posibil”, a explicat starul american.

Adam Driver a dezvăluit şi faptul că a fost “pe punctul de a voma” atunci când a fost obligat să rămână în cinematograf în timpul unei proiecţii a filmului “Star Wars: The Force Awakens” în 2015, apoi s-a ascuns într-o sală dedicată reprezentanţilor presei pe durata premierei de la Cannes a filmului “BlacKkKlansman”, care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria “cel mai bun actor în rol secundar” la începutul anului 2019.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *