Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Phil Collins la Royal Albert Hall din Londra, în baston și slăbit

 • Phil Collins la Royal Albert Hall din Londra, în baston și slăbit

  Sprijinit într-un baston și cu un aspect vizibil îmbătrânit – așa și-a făcut apariția Phil Collins la Royal Albert Hall din Londra, unde a susținut un concert în fața a 65.000 de oameni. În fața publicului s-a arătat un Phil Collins slăbit care, în ciuda faptului că a susținut concertul stând pe un scaun, a oferit un spectacol de excepție.

  Artistul în vârstă de 66 de ani le-a mărturisit fanilor că a suferit o intervenție chirurgicală la spate, că nu mai poate cânta la tobe și că se deplasează cu greutate. Însă „restul funcționează bine”, și-a asigura el publicul.

  „Adevărul este că mi-ați lipsit”, a adăugat Collins, spre încântarea fanilor, care a izbucnit în urale.

  Phil Collins nu face un secret din afecţiunile sale, vorbeşte des despre piciorul drept bolnav, despre coloana vertebrală la care a suferit o intervenţie chirurgicală sau despre braţul stâng ai cărui nervi distruşi îl împiedică să bată la tobe. Cu toate acestea, artistul este din nou pe scenă. A spus-o la Royal Albert Hall – locul în care apărea pe scenă pentru prima oară, în anul 1985.

  Phil Collins în timpul concertului de la Londra:

  Artistul se află în turneu de promovare pentru cel mai nou album al său, „Not dead yet”, și susține o serie de concerte la Londra,  Köln şi Paris

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *