Phil Collins continuă concertele în scaun cu rotile |

Phil Collins continuă concertele în scaun cu rotile

Phil Collins, de 67 de ani, a susţinut un concert vineri în Porto Rico în faţa a sute de mii de oameni. Lengendarul cîntăreţ britanic care are o avere de 250 de milioane de dolari se încăpăţînează să îşi continue turneul mondial, în ciuda faptului că acum 10 ani a declarat că se pensionează.

17.000 de fani l-au urmărit cu sufletul la gură în timpul concertului susţinut vineri la Porto Rico Coliseum. După ce a dus o viaţă dezorganizată, a făcut abuz de alcool şi droguri, Phil Collins a decis să se retragă definitiv din viaţa artistică. În octombrie 2016, a anunţat că revine pe scenă şi a programat 11 concerte în America Latină şi cinci concerte în Londra. Însă din cauza problemelor de sănătate (n.r. în urma unei operaţii pe creier a rămas cu dificultăţi de deplasare şi de coordonare a mişcărilor) a fost nevoit să amîne anul trecut mai multe concerte.

Anul trecut fanii lui au aflat cu sufletul la gură că artistul a suferit un accident în camera de hotel şi s-a lovit puternic la cap. La începutul acestui an, Collins a revenit pe scenă. Şi-a reluat concertele pe care trebuia să le susţină anul trecut, dar pe care le-a amînat din cauza uraganului Maria.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *