Céline Dion are probleme cu auzul |

Céline Dion are probleme cu auzul

Céline Dion a fost nevoită să anuleze două concerte în luna ianuarie din cauza unei laringite. Acum, diva muzicii pop a trebuit să renunţe la mai multe concerte din Las Vegas, din cauza unor probleme de auz.

Concertele programate iniţial în perioada 27 martie-18 aprilie la The Colosseum din Caesars Palace Las Vegas vor fi astfel reprogramate pentru luna mai, cînd Céline Dion speră că-şi va reveni complet. Cîntăreaţa candiană, care împlineşte 50 de ani chiar în această lună, a declarat că suferă de Eustachian Patulous, tulburare fizică în care tubul Eustachian, cel care în mod normal este închis, rămîne deschis în mod intermitent provocînd pacientului autofonie (rezonanţă penibilă şi obsedantă a propriei voci, conform Dex).

Pentru asta, Céline Dion a urmat deja un tratament care s-a dovedit a fi ineficient, aşa încît aceasta va fi supusă unei „proceduri chirurgicale minim invazive”, după cum se arată în Daily Nation. „Îmi cer scuze tuturor celor care plănuiau să călătorească la Las Vegas pentru a lua parte la spectacolul meu. Ştiu cît de dezamăgitor este acest lucru şi îmi pare rău“, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *