Paul McCartney: „Toată trupa Beatles a avut probleme cu capul”: „Toată trupa Beatles a avut probleme cu capul”

Paul McCartney, 78 de ani, a recunoscut că toți din trupa Beatles au avut probleme psihice. După destrămarea formației, el s-a certat cu John Lennon, dar a apucat să se împace cu el el înainte ca acesta să fie ucis, Ringo Starr s-a apucat de băutură și George Harrison făcea glume pe seama episoadelor psihotice care îl loveau din când în când.

Inclusiv el (Paul McCartney) a avut probleme emoționale grave, dar nu a cerut ajutor specializat pentru că era convins că erau niște nimicuri trecătoare. ”Fiecare dintre noi am avut parte de demonii noștri. Ringo Starr a devenit de câțiva ani ”domnul non-alcoolic” după ce a băut enorm de mult de-a lungul vieții lui pentru a scăpa de depresii. Inclusiv cei doi care nu mai sunt printre noi, John Lennon și George Harrison aveau probleme cu depresiile, stările de anxietate, dar evitau să vorbească despre asta”, a declarat McCartney, la scurt timp după ce a anunțat că va lansa un nou album muzical.

Paul McCartney, în vârstă de 78 de ani, a declarat recent că toți membrii trupei Beatles au avut probleme cu capul. ”Da, cred că fiecare dintre noi patru a avut problemele lui psihice. Și nu discutam despre asta cu doctori sau personal abilitat. Făceam un cântec. John a scris într-o astfel de cădere psihică ”Help! I need somebody”. Eu nu l-am înțeles. Am zis că e doar un cântec, dar ulterior am înțeles că e un țipăt disperat pentru ajutor”, a spus McCartney. ”Același lucru mi s-a întâmplat și mie când s-a destrămat trupa. Treceam într-o secundă de la agonie la extaz. Ringo a avut probleme mari cu alcoolul și acum este Domnul non-alcoolic și un bun exemplu pentru noi toți. George le-a avut și el pe ale lui, dar un lucru este sigur: am avut cu toții mari probleme cu capul”, a mai adăugat artistul care are o avere de 1,2 miliarde de dolari. La 8 decembrie 1980, John Lennon a fost asasinat.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *