”Oltenița are viitor!” Primarul Milescu a demonstrat că sloganul are un fundament solid

Marți, 21 mai 2024, la sediul Centrului de Cultură din municipiul Oltenița, primarul Costinel Milescu a prezentat proiectele primăriei Oltenița cât și stadiile acestora sub sloganul ”Oltenița are viitor!”. Intr-o atmosferă prietenoasă și cu o sală plină de simpatizanți și membri PNL, primarul Milescu aflat la final de mandat și-a exprimat dorința de continuare la conducerea primăriei Oltenița pentru finalizarea proiectelor în derulare.


Participanții au putut face cunoștință cu echipa de succes a primăriei municipiului Oltenița, echipă care lucrează la întocmirea documentațiilor pentru proiectele finanțare și a strategiei de dezvoltare a municipiului Oltenița.
Invitați la eveniment au fost Rares Bogdan, Irinel Scrioșteanu, Ciprian Pandea ș.a..

Secretarul de stat in transporturi și infrastructură, Irinel Scrioșteanu, a declarat că centura ocolitoare a municipiului Oltenița are finanțare. Astfel se deschid oportunități de dezvoltare care cuprind atât porturile turistic și de containere-mărfuri, accesul la noul cartier de locuințe, supermarcheturi și diverse afaceri care sunt necesare dezvoltării comunității oltenițene.


Europarlamentarul Rareș Bogdan și-a exprimat satisfacția că primarul Milescu a reușit sub conducerea PNL să se numere printre primarii de succes ai partidului fiind un exemplu de atragere de fonduri europene.

Senatorul PNL de Călărași, Ciprian Pandea a mulțumit pentru mandatul de succes al primarului Milescu, a felicitat echipa de lucru și a fost încrezător într-un nou mandat ce va fi acordat prin vot de locuitorii municipiului Oltenița.


La finalul evenimentului, primarul Milescu a mulțumit tuturor participanților, cu speranța că noile proiecte care vor fi depuse spre finanțare vor spori nivelul de trai al oltenițenilor mai ales că în prezent municipiul Oltenița s-a detașat de municipiul reședință de județ Călărași prin prisma cuantumului de bani europeni atrași cât și a investiților în zonă.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *