Miercuri, 27 iulie și joi, 28 iulie, în intervalul orar 22:00 – 05:00, Primăria Oltenița va efectua lucrări de dezinsecție pe raza localitătii

Miercuri, 27 iulie și joi, 28 iulie, în intervalul orar 22:00 – 05:00, Primăria Oltenița va efectua lucrări de dezinsecție pe raza localitătii, respectiv domeniul public (parcuri, străzi etc). Se vor executa două treceri pe fiecare stradă , suprafața totală fiind de 59.205 mp.

Tratamentele se vor desfăşura cu substanţe aprobate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide. Vor fi folosite două insecticide cu spectru larg de acțiune :I – SOLFAC COMBI NF – potrivit pentru tratamente împotriva insectelor târâtoare cât și zburătoare; are o acțiune de ucidere rapidă, combinată cu o acțiune reziduală prelungită împotriva insectelor; fără miros.

Mod de acțiune : Insecticidul are efect atât prin contact direct cât și rezidual.II – K-Othrine SC 25 – este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburătoare și a insectelor târâtoare cu o acțiune reziduală de până la 8 săptămâni.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *