Marius Gavrilă, motiv de scandal între Andreea Bălan şi Andreea Antonescu?

Marius Gavrilă, motiv de scandal între Andreea Bălan şi Andreea Antonescu?

Fostele „Andre“, trupă care a isterizat România în anii 1998-2001, sînt din nou în competiţie, căci Andreea Antonescu a revenit în forţă pe scenă, după o pauză muzicală de patru ani. Ea a anunţat recent tarifele pentru care se dă jos din pat, dar şi că va continua colaborarea cu impresarul Marius Gavrilă, nimeni altul decît „duşmanul“ Andreei Bălan. Cu siguranţă că spiritele se vor încinge iar.

„Îmi doresc să cînt, fac asta de la 6 ani şi nu am să mă opresc vreodată. Da, simt nevoia să mai iau şi pauze pentru a mă ocupa de viaţa de zi cu zi, dar muzica a făcut şi va face mereu parte din viaţa mea, e «amanta mea fidela», «drogul» ce mă ţine în viaţă“, a povestit Andreea Antonescu pentru Click!

Deunăzi, ea a anunţat tarifele pentru care urcă pe scenă. De pildă, pentru un concert în aer liber sau la mall ea cere 1.500 de euro, pentru show-urile pentru firme – 2.000 de euro, iar pentru Revelion – 3.000 de euro, plus cazare, diurnă şi transport. Dacă e să comparăm tarifele fostelor colege din Andre, Click! a aflat şi care sunt preţurile pentru care Andreea Bălan acceptă contracte.

Pentru show-ul intitulat „Fantezia Live Show“, care durează 60 de minute, cu patru dansatori – trei fete şi Petrişor, band, 8 schimbări de costume, ea cere 2.700 euro plus TVA, plus camere de hotel. Pentru alt show, „Lecţia de dans”, în două reprize de 45 de minute, 4 dansatoare + Petrişor, 8 dansuri, lecţie de dans cu publicul, band şi 12 schimbări de costume, solista are un tarif de 4.500 de euro. Dar cere şi 6 camere la hotel plus banii pentru transport.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *