Maluma, acuzat că l-a plagiat pe Fuego |

Maluma, acuzat că l-a plagiat pe Fuego

Maluma, artistul latino-american aflat în mare vogă, ar fi furat melodia lui Fuego, cu care a adunat peste jumătate de miliard de vizualizări.

Asemănarea dintre „Corazon“ a lui Maluma şi melodia „Sărut, femeie, mîna ta“, interpretată de Fuego este de-a dreptul izbitoare, spun criticii. De aceeaşi părere este şi cîntăreaţa de muzică populară Maria Cârneci. Aceasta e declarat pentru B1TV că există asemănări incontestabile şi îl îndeamnă pe Paul Surugiu să se adreseze specialiştilor pentru a-şi face dreptate.

„Categoric există asemănări. Nu ştiu cît este de dispus Paul să meargă să-l caute pe Maluma. Sînt oameni de specialitate, nu vor confunda do major cu do minor. (…) Din cîte ştiu eu, dacă 3-4 măsuri sînt identice, artistul X a plagiat dintr-o altă piesă internaţională“, a spus Maria Cârneci, potrivit B1Tv.

Maluma a cucerit definitiv Youtube-ul, asta pentru că artistul are nu milioane, nu zeci de milioane, ci sute de milioane de view-uri la aproape toate clipurile sale! „El Perdedor” are 457 milioane de vizualizări, în timp ce „Sin Contrato” a ajuns la peste 175 de milioane. Revelaţia muzicii latino americane are deja piese cu Ricky Martin, dar şi cu Shakira.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *