Fiul lui Céline Dion şi-a făcut debutul în muzică |

Céline Dion și René-Charles Angélil

Céline Dion are de ce să fie mîndră. Fiul său, René-Charles Angélil, în vîrstă de 17 ani, îi calcă pe urme. Pasionat de muzică, tînărul a ţinut să prezinte publicului recent o preluare a piesei „Sidewalks”, a cîntăreţului The Weekend, şi s-a descurcat foarte bine.

Are o voce de aur! Fanii l-au felicitat pe René-Charles Angélil, care consideră deja că va deveni un mare star, ca şi mama lui. Adolescentul face primii paşi în muzică. Cu ocazia unui show al mamei sale, Céline Dion (49 de ani), la Copenhaga, el a reluat cîntecul lui Michael Jackson, „Black or White“.

Aşteptat cu disperare de mama sa, care a luat o pauză de doi ani în carieră pentru a rămîne însărcinată, René-Charles este pasionat şi de sport. Mama lui este mîndră foc de acest lucru. Ea l-a susţinut recent în cadrul unui meci de hochei pe gheaţă la Terrebonne, în Québec.

Băiatul e atras şi de poker, ca şi regretatul lui tată, René Angélil, care a fost răpus de cancer în ianuarie 2016, la vîrsta de 73 de ani. René-Charles Angélil a jucat poker cu idolul tatălui său, jucătorul profesionist Daniel Negreanu, de origine română.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *