Madonna caută bucătar

Madonna caută bucătar
Madonna caută bucătar

Madonna a dat anunţ că îşi caută bucătar pentru ea şi cei şase copii. Salariul este de 143.000 de dolari pe an, însă beneficiile oferite de angajator sînt fabuloase. Şi pentru că Regina muzicii pop nu angajează pe oricine, ea a postat anunţul pe site-ul Talent Private Staff şi a menţionat că vrea ca „bucătarul să gătească în toate cele trei case ale ei din Londra, Lisabona şi New York”. Bucătarul trebuie să ştie din start că are de a face cu o „Very Very Important Person” (VVIP) şi că atît ea, cît şi cei şase copii ai ei nu fac nazuri prea mai la mîncare, preferînd preparatele tipic americane. Singura regulă în materie culinară este ca toate preparatele să fie cuşer, adică fără carne de porc, pentru că Madonna este o „cabalistă” convinsă.

Atît Madonna, cît şi copiii ei: Lourdes (22 de ani), Rocco (18 ani), David (13 ani), Mercy James (12 ani), cît şi gemenele Stella şi Esther (6 ani) merg frecvent la templu urmînd cu sfinţenie ritualurile de purificare. Cînd vine vorba de echipa ei, Madonna nu se uită deloc la bani.

Cel care va ocupa acest post trebuie să vorbească fluent engleza, să nu facă nazuri atunci cînd schimbă fusul orar şi să fie o persoană optimistă. Va încasa în schimb o leafă anuală de 143.000 $, va călători gratuit în toată lumea alături de divă, va beneficia de condiţii de cazare exclusiviste, primeşte pachete de asigurări de sănătate speciale, asigurări de viaţă şi are posibilitatea de a-şi vedea familia zilnic, pentru că diva se gîndeşte să se ocupe inclusiv de “plata chiriei” bucătarului.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *