Feli, implicată într-un scandal internaţional?

Feli, implicată într-un scandal internaţional?
Feli, implicată într-un scandal internaţional?

În urmă cu aproximativ doi ani, Feli lansa „Timpul“, o piesă care intra rapid în topuri şi care avea un videoclip emoţionant, regizat de Ionuţ Trandafir, în care apăreau Maia Morgenstern şi George Pişteranu. „«Timpul» mă răscoleşte profund şi reînvie în mine o avalanşă de amintiri. Am scris-o cu gîndul la acele mii de poveşti de dragoste perfecte care într-un moment sau altul s-au destrămat. Nu din lipsă de iubire, ci dintr-o teamă trăită cu prea multă intensitate. Aşa se întîmplă cînd nu ne dăm suficient timp să lăsăm în urmă rănile din trecut, să învăţăm să ne ascultăm inima, să ne dăm voie să iubim, fără condiţii şi fără aşteptări. Cît despre clip, nu pot spune decît faptul că mă simt extrem de onorată de şansa de a colabora cu doi actori şi doi oameni extraordinari: Maia Morgenstern şi George Pişteranu“, spunea Feli atunci cînd a lansat piesa şi videoclipul.

Din păcate pentru artistă, Sebastian Coţofană,  anunţă în cel mai recent vlog al său, „Poliţia muzicii“, că videoclipul „Timpul“ a dispărut de pe internet! Însă ce s-a întîmplat?

Potrivit lui Coţofană, Ionuţ Trandafir a copiat clipul cadru cu cadru după un videoclip din străinătate, „I’m not alone“, al trupei Combine din Germania, iar autorii vor să îi dea în judecată pe cei de la Cat Music şi HaHaHa Production pentru că i-au copiat şi au cerut cîteva zeci de mii de euro.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *