Lora se retrage o vreme din mediul online

Lora trece printr-una dintre cele mai grele perioade din via┼úa ei. Din cauza unor probleme de s─ân─âtate din familie, artista a decis s─â p─âr─âseasc─â pentru o perioad─â mediul online ┼či s─â lase deoparte conturile sale de socializare casei de discuri, pentru ca ea sa se concentreze pe familie.

Lora are parte de una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa. Cântareaţa a publicat pe pagina ei de socializare un mesaj ce i-a luat pe toţi în surprindere. Cântăreaţa se retrage din mediul online!

Din ce putem observa ├«n mesajul pe care aceasta l-a scris pe pagina ei de Instagram, se pare ca este vorba despre o problem─â grav─â de s─ân─âtate a unui membru din familia sa: ,,Exist─â suferin┼úe ├«n fa┼úa c─ârora iubirea prive┼čte neputincioas─â. Poate fi doar un martor. O perioad─â va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. G├óndurile voastre bune s─â se ├«ndrepte c─âtre familia mea.ÔÇŁ, a fost mesajul artistei. C├ónt─âre┼úa ├«i roag─â pe to┼úi cei care o urm─âresc pe contul de socializare s─â transmit─â un g├ónd bun pentru familia ei. Tat─âl Lorei a murit ├«n urm─â cu mul┼úi ani, iar de ceva timp mama ei se lupt─â cu o boal─â grea.

,

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *