Lora se retrage o vreme din mediul online

Lora trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viaţa ei. Din cauza unor probleme de sănătate din familie, artista a decis să părăsească pentru o perioadă mediul online şi să lase deoparte conturile sale de socializare casei de discuri, pentru ca ea sa se concentreze pe familie.

Lora are parte de una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa. Cântareaţa a publicat pe pagina ei de socializare un mesaj ce i-a luat pe toţi în surprindere. Cântăreaţa se retrage din mediul online!

Din ce putem observa în mesajul pe care aceasta l-a scris pe pagina ei de Instagram, se pare ca este vorba despre o problemă gravă de sănătate a unui membru din familia sa: ,,Există suferinţe în faţa cărora iubirea priveşte neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.”, a fost mesajul artistei. Cântăreţa îi roagă pe toţi cei care o urmăresc pe contul de socializare să transmită un gând bun pentru familia ei. Tatăl Lorei a murit în urmă cu mulţi ani, iar de ceva timp mama ei se luptă cu o boală grea.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.