Billie Eilish va interpreta melodia următorului film din franciza ”James Bond”

Billie Eilish va interpreta melodia următorului film din franciza ''James Bond''

Cântăreaţa americană Billie Eilish va interpreta melodia principală de pe coloana sonoră a următorului film din franciza James Bond, ”No Time To Die”, potrivit unui anunţ de pe pagina oficială a filmului, informează AFP.

Artista, în vârstă de 18 ani, care a compus versurile piesei împreună cu fratele şi colaboratorul său, Finneas, va fi cea mai tânără interpretă din istoria pieselor tematice ale seriei James Bond.

Compania britanică EON Productions, cea care a produs toate episoadele din franciza James Bond, a acordat întotdeauna o atenţie deosebită coloanei sonore a filmelor sale, recrutând pentru această misiune muzicieni reprezentativi pentru o anumită perioadă.

Madonna, Adele, Sam Smith, Alicia Key şi Jack White sunt câţiva dintre artiştii care au interpretat melodii de pe coloana sonoră a filmelor, cu rezultate inegale.

”Live and Let Die”, de Paul McCartney şi Wings, ”Skyfall”, interpretată de Adele, şi ”Goldfinger”, de Shirley Bassey (care a interpretat melodia principală de pe coloana sonoră a trei filme din serie) sunt printre cele mai apreciate piese tematice.

”No Time To Die”, cel de-al 25-lea film din saga James Bond, va fi lansat pe 2 aprilie în Marea Britanie, pe 8 aprilie în Franţa şi pe 10 aprilie în Statele Unite.

Retras pentru a duce o viaţă liniştită în Jamaica, James Bond este contactat de un agent CIA pentru a porni în căutarea unui om de ştiinţă care a fost răpit.

Daniel Craig îşi reia, posibil pentru ultima oară, rolul agentului 007, în timp ce Rami Malek, recompensat cu Oscar în 2019 pentru rolul din ”Bohemian Rhapsody”, interpretează un adversar misterios.

“Este o nebunie că fac parte (din echipa acestui film)”, a reacţionat Billie Eilish, citată într-un comunicat, pentru că este vorba despre o ”mare onoare”.

“Să compui melodia principală pentru un film cu Bond este ceva la care visăm cu toţii”, a adăugat ea. ”James Bond este franciza cinematografică cea mai grozavă din istorie. Sunt încă în stare de şoc.”

Lansat în luna martie, primul album al lui Billie Eilish, ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, a ajuns pe cea de-a doua poziţie în topul vânzărilor din Statele Unite în 2019, devansat de ”Hollywood’s Bleeding”, al rapperului Post Malone.

Cântăreaţa, originară din California, a fost nominalizată la patru dintre cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, cele mai prestigioase recompense ale industriei muzicale americane, care vor fi decernate pe 26 ianuarie. În total, cântăreaţa a primit nominalizări în cadrul a şase categorii.

Navigare în articole

Un comentariu la „Billie Eilish va interpreta melodia următorului film din franciza ”James Bond”

  1. Este un articol scris asa cum trebuie!
    Niciodata sa nu renunti la astfel de postari.
    Mai astept cu interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *