Lisa Marie, fiica lui Elvis a ajuns săracă lipită pământului |

Lisa Marie, fiica lui Elvis a ajuns săracă lipită pământului

Lisa Marie Presley, 50 de ani, are datorii de 16,7 milioane de dolari şi doar 20.000 de dolari pe card, se arată într-un raport contabil făcut public de TMZ. Divorţul de Michael Lockwood, de anul trecut, a adus-o pe fiica regelui Rock’n’Roll-ului la sapă de lemn.

Lisa Marie Presley nu şi-a mai plătit taxele la stat între 2012 şi 2015, strîngînd o datorie totală de 10 milioane de dolari. Lisa Marie, de 50 de ani, a încercat să vîndă cu disperare o casă de 9 milioane de dolari, din Marea Britanie, pentru care a făcut credit şi care o seacă de bani, dar fără succes.
Ea are patru copii: pe Riley Keough (28 de ani), Benjamin Keough (25 de ani) şi pe gemenele Finley şi Harper Lockwood (9 ani) şi susţine că „este urmărită de ghinion în afaceri şi pe plan sentimental”.
În afară de taxele neplătite, Lisa Marie e datoare la avocaţi cu 450.000 de dolari, are mai multe carduri de credit de cîte 500.000 $ şi este convinsă că a fost furată de contabili. În noiembrie 2017, Lisa Marie a dat în judecată firma care îi administra banii acuzînd-o că i-a tocat averea de 100 de milioane de dolari.

 

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *