Lenny Kravitz, dat afară de la Opera din Paris |

Lenny Kravitz, dat afară de la Opera din Paris

Nu a contat că are o avere de 40 de milioane, că e cunoscut în întreaga lume şi s-a iubit cu Naomi Campbel şi alte bombe sexy, bodyguarzii l-au dat afară fără prea multe menajamente. Şi asta pentru că a foşnit ambalajul unui baton de ciocolată în timpul spectacolului de operă. După ce că a fost primit la Teatrul Naţional de Balet şi Operă Garnier, din Paris, îmbrăcat cu o geacă de piele, Lenny Kravitz, 53 de ani, a mai făcut şi scandal.

A ignorat faptul că trebuia să vină la cravată şi costum şi a reuşit să provoace o altercaţie mai puţin obişnuită în timpul spectacolului de operă. Cîntăreţul a poftit la un baton de ciocolată şi a foşnit în timp ce o soprană cînta pe scenă. A foşnit ambalajul şi un bărbat din zona VIP, îmbrăcat la costum, l-a apostrofat că face zgomot. „Şşşt! Nu mai mînca!“, i-a spus individul în limba engleză. Însă rockerul rebel Lenny Kravitz nu a reacţionat prea bine. „Nu-mi spune tu ce să fac!“, a început să urle Kravitz, acoperind filarmonica.

A urmat un şir lung de înjurături, la care individul în costum a răspuns simplu: „Aici este Franţa!“ A fost necesară intervenţia bodyguarzilor, care l-au scos din sală pe Lenny. Spectacolul a fost întrerupt timp de 15 minute.

Kravitz a fost dus mai mult pe sus în afara sălii de concerte şi obligat de agenţii de ordine să se împace cu adversarul său.După ce a ajuns la hotel, Kravitz a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care apare alături de Ducesa de Castro, de Camilla de Bourbon şi a celor două Sicilii şi directoarea Operei Naţionale din Paris, Aurelie Dupont.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *