Katy Perry are un nou iubit |

Katy Perry are un nou iubit

După o relație on-off de un an și câteva luni, Katy Perry pare să se fi debarasat complet de Orlando Bloom. Artista a fost văzută, în perioada aceasta, în compania unui bărbat misterios, față de care părea extrem de apropiată.

Sărbătorile de Iarnă au găsit-o pe Katy Perry în Danemarca, acolo unde sora sa, Angela, care e căsătorită cu un muzician danez, locuiește! Paparazzi i-au dat, însă, de urmă chiar și acolo, așa că artista n-a avut parte de prea multă liniște.

Tot acolo au și surprins fotografii de ocazie niște imagini inedite cu artista, în compania altui bărbat. Dacă anul trecut petrecea cu Orlando Bloom și familia sa, Katy s-a reorientat anul acesta. Artista părea foarte apropiată de bărbatul cu care tocmai petrecuse în club, chiar dacă nu au lăsat la vedere niciun gest tandru.

Momentan, nu se cunoaște identitatea bărbatului respectiv, dar e clar că e cineva care i-a atras atenția lui Katy, din moment ce artista a riscat să părăsească barul, în fața paparazzilor, la brațul respectivului.

 

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *